ОТВОРЕН НОВОСАДСКИ НОЋНИ БАЗАР

са Нема коментара

Члан Градског већа за привреду Милорад Радојевић присуствовао је отварању 25. „Новосадског ноћног базара“ који се одржава од 18.00 часова до поноћи на Рибљој пијаци, а одржавање ове манифестације све време подржава Управа за привреду Града Новог Сада.

-Град Нови сад је 2017. године препознао идеју одржавања Ноћног базара и подржао овај догађај и финансијски и организационо. Сада, када се одржава 25. пут, види се колико смо били у праву. На јединственом месту, на Рибљој пијаци, овај догађај је за кратко време привукао велику пажњу и стекао симпатије Новосађана. Десетине хиљада посетилаца и стотине излагача, за ове четири године, доказ су да је ово једна од најбољих манифестација овог типа у нашем граду. Велики број малих произвођача, предузетника, занатлија, добио је могућност да се представи посетиоцима и прода своје производе, а пре свега, Ноћни базар је створио могућности за неке нове сарадње и пројекте. Драго ми је што је и Град Нови Сад могао да учествује и помогне у тим новим пројектима и да успостави још бољу сарадњу са локалним произвођачима и предузетницима. Сигуран сам да ће ова манифестација још дуго трајати, а Град ће са задовољством бити подршка – рекао је Милорад Радојевић.

Новосадски ноћни базар је манифестација од туристичког и привредног значаја за Град Нови Сад, хуманитарног је, едукативног, забавног и продајног карактера. На Базару се представљају мали произвођачи из целе Србије, рукотворци и дизајнери. На првом Базару је било 160 излагача, а данас их излаже преко 300. Процењено је да на сваком догађају буде између 3.500-4.000 посетилаца, а до сада је реализовано преко 40 хуманитарних акција.

Loading Images