OTVOREN NOVOSADSKI NOĆNI BAZAR

sa Nema komentara

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević prisustvovao je otvaranju 25. „Novosadskog noćnog bazara“ koji se održava od 18.00 časova do ponoći na Ribljoj pijaci, a održavanje ove manifestacije sve vreme podržava Uprava za privredu Grada Novog Sada.

-Grad Novi sad je 2017. godine prepoznao ideju održavanja Noćnog bazara i podržao ovaj događaj i finansijski i organizaciono. Sada, kada se održava 25. put, vidi se koliko smo bili u pravu. Na jedinstvenom mestu, na Ribljoj pijaci, ovaj događaj je za kratko vreme privukao veliku pažnju i stekao simpatije Novosađana. Desetine hiljada posetilaca i stotine izlagača, za ove četiri godine, dokaz su da je ovo jedna od najboljih manifestacija ovog tipa u našem gradu. Veliki broj malih proizvođača, preduzetnika, zanatlija, dobio je mogućnost da se predstavi posetiocima i proda svoje proizvode, a pre svega, Noćni bazar je stvorio mogućnosti za neke nove saradnje i projekte. Drago mi je što je i Grad Novi Sad mogao da učestvuje i pomogne u tim novim projektima i da uspostavi još bolju saradnju sa lokalnim proizvođačima i preduzetnicima. Siguran sam da će ova manifestacija još dugo trajati, a Grad će sa zadovoljstvom biti podrška – rekao je Milorad Radojević.

Novosadski noćni bazar je manifestacija od turističkog i privrednog značaja za Grad Novi Sad, humanitarnog je, edukativnog, zabavnog i prodajnog karaktera. Na Bazaru se predstavljaju mali proizvođači iz cele Srbije, rukotvorci i dizajneri. Na prvom Bazaru je bilo 160 izlagača, a danas ih izlaže preko 300. Procenjeno je da na svakom događaju bude između 3.500-4.000 posetilaca, a do sada je realizovano preko 40 humanitarnih akcija.

Loading Images