Promocija Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2022. godini.

sa Nema komentara

Informišemo vas da će Regionalna razvojna agencija Bačka, 17.06.2022. godine u 12h, u velikoj sali Skupštine Grada Novog Sada, Žarka Zrenjanina 2, u Novom Sadu, organizovati Promociju Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2022. godini.

Ministarstvo privrede u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije i uz podršku projekta „Srbija i EU – Oprema za privredu“ koji finansira Evropska unija, dodeljuje bespovratna sredstva mikro i malim preduzećima, preduzetnicima i zadrugama.

Ukupna bespovratna sredstva iznose oko 3,1 milijardu dinara od čega je Ministarstvo privrede obezbedilo iznos od 1,9 milijardi dinara, a Evropska unija bespovratna sredstva i tehničku podršku za sprovodjenje projekta u ukupnom iznosu od 11 miliona evra.

Na promociji pomenutog Javnog poziva u Novom Sadu, pored predstavnica Regionalne razvojne agencije Bačka, prisutnima će se obratiti i predstavnik EU delegacije u Srbiji – gdin Martin Klaucke i predstavnica Ministarstva privrede – Ankica Momčilović.

Molimo Vas da ovaj mail prosledite privrednicima iz Vaše lokalne samouprave. Svi zainteresovani za priusustvo na pomenutoj Promociji mogu se prijaviti putem e-mail-a: zorana.panic@rda-backa.rs

Liflet