Одобрен је у склопу позива 757/1 програма Подршка Европске уније инклузији Рома „Оснаживање локалних заједница за инклузији Рома“, a коју спороводи Стална Конференција градова и општина (СКГО), а финансира Европска Унија кроз ИПА 2016. Градска управа за привреду је носилац пројекта у партнерству са Удружењем грађана „Центар за производњу знања и вештина“.

Више о пројекту

Састанци са представницима приватног сектора, тј. компанијама које послују у приватном сектору на територији општине Нови Сад, а које се баве следећим делатностима: грађевинско-занатским радовима (столари, молери, виљушкаристи, заваривачи), делатност у фризерским и козметичким салонима, услуге припремања хране (посластичари, пекари и кувари), пословно техничка администрација и књиговодствене услуге, организовани су са циљем укључивањем приватног сектора у реализацију програма обука на рандом месту.

Све активности

Пронађите сва неопходна документа везана за програм #еузатебе у овој секцији. Будите увек у току са новостима,погодностима и дешавањима која се реализују у оквиру пројекта.

Сазнај бише

Пројектни видео

Забележили смо овај видео како би смо Вам још више дочарали овај сјајан пројекат.