КОНФЕРЕНЦИЈА „БИЗНИС НА ШТИКЛАМА“

са Нема коментара

Члан Градског већа за привреду Милорад Радојевић присуствовао је отварању Међународне стручне конференције „Бизнис на штиклама” која је намењена промоцији и унапређењу женског предузетништва. Конференција обухвата бројна стручна предавања и панеле на тему развоја жена у предузетништву, иновација и креативне економије, маркетинга и продаје, као и теме везане за ЕУ фондове.

-Конференција „Бизнис на штиклама“, иако се организује тек трећи пут, постаје можда и најважнији догађај у земљи који за тему има женско предузетништво. Из године у годину све је већи број учесница конференције, одлични предавачи, а теме актуелне. Како расте ова конференција тако расте и подршка Града. Подршка, када је реч о конференцији, али и када је реч о женском предузетништву. Поред свега онога што је Град радио у претходном периоду за женско предузетништво, од прошле године можемо додати и конкурс за женско иновационо предузетништво. На овом конкурсу, 44 наше суграђанке добиле су средства да прошире и унапреде свој бизнис. И овим конкурсом смо показали да подршка Града женском предузетништву није декларативна већ конкретна, а све у циљу економског оснаживања жена – истакао је Радојевић.

Конференција се одржава у организацији предузетница „Уније пословних жена Војводине“ и Удружења за промоцију здравог живота „Натуравита“ а уз подршку Града Новог Сада.

Нови Сад, 15. јун 2019. године

Loading Images