ПОЧЕЛА КОНФЕРЕНЦИЈА „БИЗНИС ПРИЧЕ“ У НОВОМ САДУ

са Нема коментара

Револуција која је настала кроз подкаст „Бизнис приче“ чији је оснивач Владимир Станковић сада је пренета на конференцију на којој ће предавачи бити неки од најпознатијих гостију поменутог подкаста. Конференција „Бизнис приче“ ће трајати два дана у Конгресном центру Мастер на Новосадском сајму, у организацији „БИТ Евентс-а“, а под покровитељством Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, као и Града Новог Сада.

Члан Градског већа за привреду Милорад Радојевић присуствовао је свечаном отварању и том приликом говорио је о значају конференција, конгреса и пословних догађаја за Град Нови Сад.

– Посета конгресима и пословним догађајима је важан разлог и мотив доласка гостију и туриста у Нови Сад. Управо ова дводневна конференција показује да када имате добар концепт, актуелне теме, одличне предаваче можете да привучете преко 600 учесника из целе Европе и да се за догађај тражи карта више. Драго ми је да су организатори препознали да Нови Сад и Новосадски сајам имају капацитета да буду домаћини и партнери овог догађаја. Град ће наставити да подржава овакве конференције јер жели да се што боље позиционира на листи конгресних центара, а сваки уложен динар се вишеструко врати – рекао је Радојевић.

Конференција „Бизнис приче“, ове године, одржава се први пут, а циљ пројекта је умрежавање предузетника, размена искуства, стицање нових пословних контаката, подстицање креативног размишљања, и прилика за оне који желе додатно да се едукују. Такође, одржавањем оваквих конференција развија се конгресни туризам у Новом Саду.

Путем предавања, радионица, панела и вођених разговора, водећи стручњаци из Србије и региона и неки од најуспешнијих предузетника говориће о свом бизнису, о самим пословним почецима и најактуелнијим трендовима. Теме предавања су разноврсне, а своја искуства са учесницима имаће прилику да подели преко 20 предавача, занимљивих гостију подкаста „Бизнис приче“, међу којима су Мишко Ражнатовић, Бранко Бабић, Милан Мандарић и Владимир Ђукановић.

– Преко 600 људи из целог региона, из иностранства су дошли да се повежу, да чују како изгледа направити прави бизнис на стабилним ногама, светских размера, а да потиче из Србије – рекао је Владимир Станковић и додао да је ова конференција права прилика да се направи лични контакт као конкретан корак ка умрежавању успешних предузетника, јер је то оно што им недостаје.

Нови Сад, 5. април 2023. године

Loading Images