АУТО-МОТО БЕРЗА НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ

са Нема коментара

Члан Градског већа за привреду Милорад Радојевић присуствовао је конференцији за новинаре на којој је најављена манифестација „Ауто-мото берза“. Манифестација ће бити одржана 21. и 22. септембра, на Новосадском сајму у организацији Савеза возача Војводине и Новосадског сајма. Конференцији су присуствовали и директор Новосадског сајма Слободан Цветковић као и председник Савеза возача Војводине Марко Топо.

– Драго ми је да Нови Сад добија још једну сајамску манифестацију која ће обогатити понуду Новосадског сајма, али и добру прилику за локалне ауто-дилере, који су важан сегмент привреде нашег града, да представе своју понуду. Ово је такође изузетна прилика за све посетиоце да на једном месту виде понуду половних аутомобила, али и читав низ догађаја који су до сада били посебне манифестације. Имајући у виду реноме инситуција које организују овај догађај сигуран сам да ће он имати квалитет и да ће постати традиционалан у календару Новосадског сајма – рекао је Радојевић и позвао све грађане да током викенда посете Новосадски сајам где их очекује велики број излагача.

Директор Новосадског сајма Слободан Цветковић је истакао да је менаџмент Новосадског сајма током последњих пет година, одлучио да сајамски простор, који је добро лоциран, стави у функцију, те је почео са сарађује и са удружењима грађана и појединцима.

-Тржиште половних аутомобила у Србији је изузетно велико, проценили смо да то може да буде атрактиван садржај за посетиоце и зато Новосадски сајам ову јесењу сезону започиње раније, „Aуто-мото берзом“. Захваљујем се члану Градског већа Радојевићу и градоначелнику Вучевићу који подржавају све наше иницијативе на Новосадском сајму и надам се да ће ова сајамска манифестација да доживи свој успех и уђе у редован календар за наредни период – нагласио је Цветковић.

Циљ „Ауто-мото берзе“ је да Сајмом половних аутомобила, доставних возила, мотора и опреме подржи локално тржиште и понуђаче, а потенцијалним купцима, на једном месту, омогући увид у комплетну понуду.

Како је истакао председник Савеза возача Војводине Марко Топо, посетиоце очекују изложбe „Оld timera“ и „Custom“(модификованих) возила, представљање ауто-мото клубова и удружења, Берза макета и играчака аутомобила, „Car show Drift“ забавни програм, Саобраћајна олимпијада и затварање мото сезоне са музичким програмом. Такође, посетиоци ће имати прилику да се друже са љубитељима мотоциклизма и да уживају у мноштву активности које су спремили излагачи, а најмлађе посетиоце очекују вредни поклони и награде – рекао је Марко Топо.

Отварање манифестације заказано је за суботу, 21. септембра у 10.00 часова. Цена улазнице за посетиоце је 200 динара, а уз сваку куљену улазницу Атлас сервис додељује бесплатну помоћ на путу током три месеца.

Loading Images