ФОРУМ ЗАПОШЉАВАЊА МЛАДИХ 2019

са Нема коментара

Европски омладински центар Војводине организује Форум запошљавања младих 2019 који представља завшну активност у склопу пројекта “Омладинско предузетништво – знати како” које финасира Влада Републике Србије, Министарство омладине и спорта.

Како је цео пројекат фокусиран на анимирање и укључивање младих у креирање решења проблема који се њих тичу, тако је и овај Форум усмерен на стављање младих у центар планираних активности.

Кроз два паралелна сета интерактивних практичних радионица млади ће имати прилику да се упознају са основама покретања сопственог посла као и да сазнају корисне трикове везане за процесе регрутације и селекције кандидата при пријави за посао. Две панел дискусије, са младим и успешним људима, ће омогућити поделу знања и пренос примера добре праксе.

Форум запошљавања младих се одржава у Централној згради Универзитета у Новом Саду, 28.02.2019.

Европски омладински центар Војводине – ЕОЦВ је омладинска организација која делује на територији Републике Србије и Аутономне покрајине Војводине и има изграђену стабилну омладинску платформу. Од 2011. године организација је подржана од стране Владе Републике Србије, Владе Аутономне покрајине Војводине, Града Новог Сада и Европске комисије где смо од оснивања реализивали преко 50 пројеката и 200 активности.

Од прошле године реализујемо део активности из апликације Града Новог Сада, Омладинска престоница Европе Нови Сад 2019. где у трогодишњем периоду дугорочно радимо са младима на територији свих 46 општина у Војводини.

Пријаве трају до 26.02.2019. године
Линк за пријаву: bit.ly/2E8m2fh

Више информација на нашем Facebook dogadjaju httpss://www.facebook.com/events/2269428783338375/

Loading Images