„ЛЕДЕНА ШУМА“ ПОНОВО У ДУНАВСКОМ ПАРКУ

са Нема коментара

Зимска манифестација „Ледена шума“ отворена је у Дунавском парку, а свечаном отварању присуствовао је члан Градског већа за привреду Милорад Радојевић.

– Зимски месеци који су пред нама пуни су доброг расположења, а свакако да и „Ледена шума“ доприноси томе. Парк у којем се налазимо делује потпуно чаробно и надам се да ће Новосађани и сви они који буду долазили у Нови Сад уживати у занимљивом програму ове манифестације. „Ледена шума“ представља спој разоноде, културе, спорта и игре, и верујем да ће се наши најмлађи суграђани сјајно проводити на клизалишту током предстојећег зимског распуста. Град Нови Сад подржаваће овакве манифестације јер нам је циљ да у нашем граду имамо туристичку сезону која траје читаве године, а сигурно је да су „Винтер фест“ и „Ледена шума“ допринеле томе – рекао је Милорад Радојевић.

У прoгрaму oтвaрaњa нaступиле су клизaчицe клизaчкoг клубa „Вojвoдинa“, нajмлaђи хoкejaши клубa „НС Стaрс“, као и „Хаос“ aнимaтoри кojи су припрeмили спeциjaлни прoгрaм aнимaциje и aкрoбaциje нa лeду. Посетиоце „Ледене шуме“ забавио је бeнд „Пeт плус“, као и DJ двojaц Mрвицa и Mрвицa Jуниoр.

Ова манифестација у свом склопу има спортско-рекреативни комплекс који се састоји од око 1400м2 залеђене површине, од којих је 450м2 наткривено, и „Снежног града“ у оквиру којег ће се Новосађанима представити разне занатлије и трговци. Такође, посетиоци ће моћи да уживају у богатом културно-уметничком и забавном програму на музичко-сценској бини.

Као и претходне године, у првој смени на клизалишту, од 9 до 10.30 часова биће обезбеђен бесплатан улаз деци до 12 година. Такође, цене карата се нису мењале и износиће 200 динара радним данима, а викендом 250, док ће најам клизаљки изности 200 динара.

Нови Сад, 15. децембар 2017. године