OTVORENA TREĆA AUTO-MOTO BERZA NA NOVOSADSKOM SAJMU

sa Nema komentara

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević prisustvovao je otvaranju Treće auto-moto berze koja će trajati do 5. septembra, u halama, Auli i na otvorenom prostoru Novosadskog sajma.

Organizator događaja je Savez vozača Vojvodine, a Novosadski sajam i Grad Novi Sad su im i ovog puta bili partneri i podrška.

– Kada je prva Auto-moto berza održana 2019. godine poželeli smo da ona nađe svoje mesto u kalendaru sajamskih manifestacija i da bude redovan deo programa Novosadskog sajma. Drago mi je što sad, posle tri godine, možemo reći da su organizatori, Savez vozača Vojvodine, u saradnji sa Sajmom, uspeli u tome, i što Grad Novi Sad podržava ovaj događaj od prvog dana. Iako je iza nas težak period, izazvan pandemijom korona virusa, Auto-moto berza je uspela da zainteresuje i izlagače i posetioce tako da ove godine imamo najveći broj izlagača, čak preko 70. Takođe, očekujemo da, uz poštovanje epidemijskih mera, i broj posetilaca premaši prethodne godine. Ono što je posebno važno jeste veliki broj pratećih sadržaja i programa, koji dodatno doprinose kvalitetu ove manifestacije. Posle perioda stagniranja izazvanog epidemijom, tržište automobila se polako budi, i statistika prodaje automobila u 2021. godini je mnogo bolja nego u prethodnom periodu. Siguran sam da i jedan ovakav događaj utiče na to da ovi pokazatelji budu još bolji i da će biti prilika da se uspostave nove saradnje i novi poslovni kontakti – rekao je Milorad Radojević.

Prema rečima predsednika Saveza vozača Vojvodine Marka Topa, za ovu godinu pripremili su više različitih segmenata i brojne novitete. Pored osnovnog programa koji podrazumeva trgovinu polovnim automobilima, kvadova, i prateće opreme u oblasti auto-moto industrije, obogatili su program i uveli i testna vozila, plovila i biciklizam. Akcenat je na promociji zdravih stilova života, te će ponuda biti obogaćena biciklima – starim i novim, trotinetima, raznim bordovima i drugim sličnim prevoznim sredstvima. Pored nastupa izlagača u zatvorenom prostoru, u subotu i nedelju, posetioce na otvorenom prostoru očekuju posebni, novi događaji, kao što je prvi „Track show“-segment vezan za kamionski transport.

Tokom Berze, prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma biće neophodno poštovanje svih preporučenih mera prevencije za organizatore, izlagače i posetioce. Biće tu i Kovid redari koji će kontrolisati broj posetilaca u zatvorenom prostoru, sve u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

Loading Images