ОТВОРЕНА ТРЕЋА АУТО-МОТО БЕРЗА НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ

са Нема коментара

Члан Градског већа за привреду Милорад Радојевић присуствовао је отварању Треће ауто-мото берзе која ће трајати до 5. септембра, у халама, Аули и на отвореном простору Новосадског сајма.

Организатор догађаја је Савез возача Војводине, а Новосадски сајам и Град Нови Сад су им и овог пута били партнери и подршка.

– Када је прва Ауто-мото берза одржана 2019. године пожелели смо да она нађе своје место у календару сајамских манифестација и да буде редован део програма Новосадског сајма. Драго ми је што сад, после три године, можемо рећи да су организатори, Савез возача Војводине, у сарадњи са Сајмом, успели у томе, и што Град Нови Сад подржава овај догађај од првог дана. Иако је иза нас тежак период, изазван пандемијом корона вируса, Ауто-мото берза је успела да заинтересује и излагаче и посетиоце тако да ове године имамо највећи број излагача, чак преко 70. Такође, очекујемо да, уз поштовање епидемијских мера, и број посетилаца премаши претходне године. Оно што је посебно важно јесте велики број пратећих садржаја и програма, који додатно доприносе квалитету ове манифестације. После периода стагнирања изазваног епидемијом, тржиште аутомобила се полако буди, и статистика продаје аутомобила у 2021. години је много боља него у претходном периоду. Сигуран сам да и један овакав догађај утиче на то да ови показатељи буду још бољи и да ће бити прилика да се успоставе нове сарадње и нови пословни контакти – рекао је Милорад Радојевић.

Према речима председника Савеза возача Војводине Марка Топа, за ову годину припремили су више различитих сегмената и бројне новитете. Поред основног програма који подразумева трговину половним аутомобилима, квадова, и пратеће опреме у области ауто-мото индустрије, обогатили су програм и увели и тестна возила, пловила и бициклизам. Акценат је на промоцији здравих стилова живота, те ће понуда бити обогаћена бициклима – старим и новим, тротинетима, разним бордовима и другим сличним превозним средствима. Поред наступа излагача у затвореном простору, у суботу и недељу, посетиоце на отвореном простору очекују посебни, нови догађаји, као што је први „Track show“-сегмент везан за камионски транспорт.

Током Берзе, приликом уласка у круг Новосадског сајма биће неопходно поштовање свих препоручених мера превенције за организаторе, излагаче и посетиоце. Биће ту и Ковид редари који ће контролисати број посетилаца у затвореном простору, све у циљу спречавања ширења коронавируса.

Loading Images