Промоција Јавног позива за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке малим предузећима за набавку опреме у 2022. години.

са Нема коментара

Информишемо вас да ће Регионална развојна агенција Бачка, 17.06.2022. године у 12х, у великој сали Скупштине Града Новог Сада, Жарка Зрењанина 2, у Новом Саду, организовати Промоцију Јавног позива за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке малим предузећима за набавку опреме у 2022. години.

Министарство привреде у сарадњи са Развојном агенцијом Србије и уз подршку пројекта „Србија и ЕУ – Опрема за привреду“ који финансира Европска унија, додељује бесповратна средства микро и малим предузећима, предузетницима и задругама.

Укупна бесповратна средства износе око 3,1 милијарду динара од чега је Министарство привреде обезбедило износ од 1,9 милијарди динара, а Европска унија бесповратна средства и техничку подршку за спроводјење пројекта у укупном износу од 11 милиона евра.

На промоцији поменутог Јавног позива у Новом Саду, поред представница Регионалне развојне агенције Бачка, присутнима ће се обратити и представник ЕУ делегације у Србији – гдин Мартин Клауцке и представница Министарства привреде – Анкица Момчиловић.

Молимо Вас да овај маил проследите привредницима из Ваше локалне самоуправе. Сви заинтересовани за приусуство на поменутој Промоцији могу се пријавити путем е-маил-а: zorana.panic@rda-backa.rs

Лифлет