Сајам запошљавања у Новом Саду – 13. априла

са Нема коментара

Филијалa Нови Сад НСЗ позива послодавце и незапослена лица на Сајам запошљавања у организацији Града Новог Сада и Филијале Нови Сад НСЗ, који ће бити одржан у четвртак, 13. априла 2017. године, од 10 до 15 часова, у Западном холу „Спенса“.

Учешће на сајму послодавци могу пријавити до 6. априла, у просторијима Филијалe Нови Сад, Алберта Томе 2, канцеларија 12 (у приземљу). Пријаву је могуће доставити и мејлом, на адресу: [email protected] или [email protected]. Све ближе информације у вези са пријављивањем могуће је добити и телефоном, на бројеве: 021/4885-501 и 021/4885-521. Послодавци ће бити у могућности да на сајму искажу своје кадровске потребе и једноставно и брзо пронађу потребне раднике. На располагању им је и бесплатна професионална селекција приликом избора кандидата и могућност коришћења финансијских олакшица при запошљавању.

Незапослена лица треба да се јаве свом саветнику ради евидентирања учешћа и информисања о припреми за сајам. НСЗ саветује незапослене да заврше обуку за активно тражење посла у организацији Филијале Нови Сад (писање радне биографије, припрема за интервју са послодавцем и остали савети), како би се на најбољи начин представили послодавцима.