ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАДА НОВОГ САДА ДОБИТНИК ЈЕ НАЈПРЕСТИЖНИЈЕ НАГРАДЕ У ОБЛАСТИ ТУРИЗМА „ТУРИСТИЧКИ ЦВЕТ“

са Нема коментара

Turistička organizacija Srbije danas je u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu, priredila svečanost povodom dodele najprestižnije nagrade u oblasti turizma „Turistički cvet“.

Ово је велико признање за Град Нови Сад и туризам града.

„Туристички цвет“ је награда Туристичке организације Србије која се традиционално додељује за значајна остварења у подизању квалитета туристичких услуга, као и за допринос развоју, унапређењу и промоцији туризма у Србији.

Туристичка организација Града Новог Сада је добитник ове престижне награде у категорији туристичких организација, јер је управо својим бројним промотивним камапања и активностима спроведеним у претходном периоду у земљи и региону, привукла изузетно велики број туриста који су остварили до сада највећи број ноћења у Новом Саду, који је само у односу на претходну годину за првих 10 месеци већи за 21,5% у односу на исти период претходне године.

Од сигнализације хотелских капацитета, преко израде промо брошура и промо филмова, учешћем и промоцијом Новог Сада на бројним међународним и домаћим сајмовима, покретањем неколико гарантованих промотивних туристичких тура за туристе, као и одржавања контаката и сарадње са другим представницима туристичке привреде, ТОНС је у протеклих годину дана допринео изузетно високом позиционирању Новог Сада као пожељне туристичке дестинације за посетити у претходном периоду.

Награда „Туристички цвет“ се додељује сваке године за значајна остварења у подизању квалитета туристичких услуга, као и допринос развоју, унапређењу и промоцији туризма, физичким и правним лицима, у следећим категоријама: туристичка организација; туристичка манифестација; рецептивна туристичка агенција; угоститељски објекат за смештај; организација или појединац за допринос унапређењу туризма и подизању квалитета туристичких услуга.

За Туристичку организацију Града Новог Сада је ово посебна част и признање да је све претходне промотивне активности спровела са великом пажњом и значајним успехом.

Loading Images