Туристичка организација Града Новог Сада, покренула је кампању под називом„Нови Сад – Хармонија која инспирише и буди сва чула“

са Нема коментара

Почетком маја, Туристичка организација Града Новог Сада је на друштвеним мрежама Facebook и Instagram, покренула кампању под називом „Нови Сад – Хармонија која инспирише и буди сва чула!“, која поред 30-ак нових промотивних видео спотова обухвата и велики број занимљивих текстова.

Промоција обухвата све туристичке атракције по којима је Нови Сад препознатљив и приказаће поред центра и Петроварадинске тврђаве, Фрушку гору са манастирима и винским рутама, музеје, галерије и културне станице, салаше, чарде, активности на Дунаву и Сремске Карловце.

У оквиру припрема за овогодишњу кампању, реорганизован је и сајт www.novisad.travel, где се налази и нова блог страница, на којој ће се у наредном периоду, поред постојећих, наћи бројни нови занимљиви текстови. Објавама на блогу, биће презентоване добро познате, али и мање познате чињенице из историје Новог Сада, као и приче по којима се Нови Сад издваја на мапи туристичких дестинације Србије и региона.

Кампања се одвија и у електронским медијима, а промотивни текстови ће се објављивати на нашем блогу, сајту, као и на профилима ТОНС-а на поменутим друштвеним мрежама. Кампањом ће се представити Нови Сад са околином домаћој и регионалној публици, а путем Инстаграм блога биће обухваћени и одређени велики туристички емитивни центри попут Русије, Турске, Израела, Немачке.

У сарадњи са хотелијерима, настављена је кампања #Платидвеноћиостанитри, а према тренутно доступним информацијама, радује нас чињеница да поједини смештајни капацитети, имају већи број резервација за текући месец него у неким од претходних месеци.

Подсећамо да су новосадски смештајни капацитети већ обухваћени кампањом Европске Уније под називом „Чисто и сигурно“. Такође, од изузетне важности је да у најскоријем периоду, вакцинацијом буде обухваћен велики број грађана, а тиме и представника туристичке привреде града, те ће, верујемо, Нови Сад уз кампању ТОНС-а убрзо поново бити препознат као дестинација за кратки градски тзв „продужени викенд“ одмор.

Посебно нам је задовољство да смо у претходних неколико недеља, поново могли да угостимо домаће и регионалне младе путнике, који своја искуства деле са многобројним пратиоцима на друштвеним мрежама, такозваним „блогерима“. Међу блогерима били су по један представник из Далмације, Босне и Херцеговине и Србије, те смо и на овај начин, нешто млађој популацији могли да представимо Нови Сад са околином као идеално место за одмор.

У наредних неколико недеља, ТОНС ће бити домаћин бројним туроператорима, новинарима из далеких земаља, као и блогерима из земље и иностранства ради промоције туристичке понуде Новог Сада.